Förrätter
• Gratinerade pilgrimsmusslor
Serveras med mandel, löjrom, citron och dill.
• Crostini med lufttorkad skinka
Toppade med lufttorkad skinka och balsamvinäger, med klyftor av fikon.
• Klassisk råraka med löjrom
Toppad med löjrom, finhackad lök, syrlig gräddfil och gräslök.
• Vegansk bruschetta
Stekt surdegsbröd toppat med tomat, vitlök och basilika.
Varmrätter
• Grillad entrecôte
Serveras med grönpepparsås, vit sparris och röstipotatis.
• Svensk hängmörad oxfilé
Oxfilé tournedos med rödvinssås, rostad vitlök och potatispuré, bränd broccolipålik och timjan.
• Smörstekt röding och gösfilé
Med pommes duchesse. Serveras med gräslökssås och sparris.
• Vegansk biffar
Serveras med grillade grönsaker, pommes och husets tomatsås.
Desserts
• Klassisk tiramisu i glas
• Klassisk chokladkaka med vaniljglass
• Pannacotta med vit choklad toppad med hallonsås
• Vegansk chokladbakelse med jordgubb och hallonsås