459:- per person
Meny om 3 rätter
FÖRRÄTTER
CARPACCIO
Tunna skivor av kalvfilé med ruccola och pinjenötter
CHÈVRE CHAUD
Rostade rödbetor med honun, valnötter och mixsallad
HUSETS T OAST SKAGEN
Skagen med dill, citroon och smörstekt surdegsbröd
RÅRAKA MED LÖJROM
Serveras med crémè fraiche, rödlök, dill och citron
HUVUDRÄTTER
BIFF R YDBERG
Stekt Oxfilé med stekt potatis, karameliserad lök, senapsgrädde och äggula
ENTRECÔTE
Pommes frites, rödvinssås,
grillade tomater och stekta grönsaker
RÖDINGFILÉ
Ugnsbakad rödingfilé med färsk potatis, sparris, blomkål,
vitvinssås och löjrom
BIGOLI FRUTTI DI MARE
Pasta med vitt vin, musslor , bigoli, vitlök, rödräkor och chilli
DESSERTER
ÄPPELPAJ MED VANILJGLASS
PANNACOTTA
TIRAMISU